OM OS

Ansvarlig for familiecoaching er Teresa Ruiz Pedersen. Hun er født en Ecuador i Sydamerika. Hun giftede sig med Kurt Pedersen og flyttede til Danmark i 2006, sammen med hendes to børn. Teresa er uddannet som Life Coach og har arbejdet som frivillig mere end otte års, som samlivscoach. Hun specialiserer sig i kærlighed mellem to kulturer og ægtekærlighed.
Hvis man ønsker at have et kærlighedsliv med fred og harmoni, skal mal lære om ægtekærlighed. Hvordan man kommunikerer med sin partner? Hvordan vi bliver enige om både de praktiske ting og vores emotionelle liv sammen?

Vores værdier
Vi hjælper til ægtefæller om at sætte ord sammen. Alle vores ydelser er bygget op på vores værdier:
Ærlighed
Vi tror stærkt på at ingen kan ændre nogen. Men når man forholder sig til sandheden, der lykkes. Det sker ikke fordi man har gjort noget særligt, men fordi man kan kigge ind til andens øjne og have en ærlig snak.

Tålmodighed
Vi har erfaring at de fleste ægtepar vil redde deres familieforhold. I finder ud af, hvor deres problematikker går i stå. Derfor hjælper vi dem med at blive ved at udvikle deres tålmodighed med sig selv, og til deres partner.

Engagement
Vi lærer til vores kunder at udvikle et personligt engagement med deres partner og deres lille familie. De vil lære at blive følelsesmæssigt involveret i hinandens kærlighedsverden.

Vores ydelser

Vi har erfaring med at hjælpe:

 Skilsmissetanker
 Singler
 Enlige fædre/mødre
 Skilsmissebørn
 Depression og angst pga. familielivsproblematikker

Teresa Ruiz Pedersen
Møllehøjvænget 14, 5792 Sønder Nærå.
www.TeresaPedersen.dk
mobil +45 31 62 95 52

Comments are closed.